STIJLVOL AKOESTISCH

Wij zijn REmake en wij spelen bekende pop- en soulliedjes in een (semi-) akoestische uitvoering. Live muziek met klasse, geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, recepties, verjaardagen, tuinfeesten en een scala aan andere evenementen. Gespeeld door muzikanten die al vele jaren actief zijn in het covercircuit en feilloos aanvoelen hoe ze van uw evenement een succes moeten maken.

Met onze (semi-) akoestische formule zorgen we ervoor dat uw evenement een stijlvolle muzikale omlijsting krijgt. Ons repertoire is breed en veelzijdig en we streven een zekere originaliteit in onze liedjeskeuze na. Onze compacte formatie kan op elke locatie uit de voeten, ook als de ruimte beperkt is. Een belangrijke pre van de (semi-) akoestische opzet is dat we het geluidsniveau goed kunnen controleren – we leveren altijd energie maar het gaat nooit te hard. Dit neemt overigens niet weg dat we behoorlijk kunnen knallen als de gelegenheid er naar is.

OPTREDEN OP MAAT

Achtergrondmuziek of een swingende dansvloer, een korte set of een avondvullend programma: u kunt met ons alle kanten op! Wij stemmen in een zo vroeg mogelijk stadium met u af wat u voor ogen heeft en hoe we uw evenement optimaal kunnen ondersteunen. Daarbij bespreken we uw wensen ten aanzien van sfeer, repertoire en geluidsniveau maar ook meer praktische zaken zoals speeltijden en de opbouw c.q. het programma van uw evenement. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen we natuurlijk met u meedenken en suggesties doen.

Meer weten over de band of over de mogelijkheden voor uw evenement? Via onze contactpagina kunt u al uw vragen bij ons kwijt!