PEGGY

Naam: Peggy Bouwer
Bij REmake sinds: 2022
Rol: lead vocals
Muzikale voorbeelden: Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, Erykah Badu, Chaka Khan, Whitney Houston, Michael Jackson, Prince, Sting, PJ Morton en nog heel veel meer.

Zingen heb ik vooral geleerd door veel op de bühne te staan. Als tiener was ik jarenlang leadsinger van een bigband, dat was een goede vuurdoop. Ik was direct van mijn podiumangst af. Daarna veel in pop coverbands gezongen, waarna ik steeds meer richting jazz, soul en funk ben gegaan. Het mooie aan muziek maken vind ik het samenspel. Samen werk je toe naar iets moois. Elke muzikant levert zijn of haar eigen artistieke bijdrage en als het muzikaal klikt dan kan ik daar echt enorm van genieten. 

RICHARD

Naam: Richard Kerkdijk
Bij REmake sinds: 2003
Rol: gitaar en backing vocals
Muzikale voorbeelden: Eric Clapton, David Gilmour, John Mayer en Andy Timmons

Richard is het zakelijk aanspreekpunt van REmake en de contactpersoon voor alle boekingen en afspraken. Hij heeft in de loop der jaren in verscheidene coverbands gespeeld (waaronder twee eerdere generaties van REmake) en ook een aantal zangeressen akoestisch begeleid. Daarnaast runt hij sinds enige tijd een kleine productiestudio (zie instagram voor updates) waar al diverse bands en vocalisten opnames hebben gemaakt.

ARNOUT

Naam: Arnout Baard
Bij REmake sinds: 2005
Rol: basgitaar en contrabas
Muzikale voorbeelden: James Jamerson, Marcus Miller, Paul McCartney en Avishai Cohen.

Arnout is afgestudeerd aan het Groningse conservatorium en speelt in verschillende bands en orkesten, zowel op basgitaar als op contrabas. Daarnaast geeft hij bas- en gitaarlessen vanuit zijn eigen lespraktijk en bij enkele muziekscholen in Noord-Nederland.

RAPHAËL

Naam: Raphaël Tahapary
Bij REmake sinds: 2017
Rol: drums en percussie
Muzikale voorbeelden: Lenny Castro, Ralph McDonald

Raphaël is een veelgevraagd percussionist die naast REmake onder meer actief is in een big band en een aantal salsa en latin bands. Daarnaast behoort hij tot het vaste begeleidings-ensemble van de bekende jazzartieste Laura Fygi.

VINCENT

Naam: Vincent Grit
Bij REmake sinds: 2005
Rol: piano en keyboards
Muzikale voorbeelden: Stevie Wonder, Michael Jackson, Dire Straits, Supertramp, Sting, Moonchild, Erykah Badu, Corinne Bailey Rae, Robert Glasper, Jamiroquai

Vanaf mijn zevende kreeg ik een passie voor muziek. Op de muziekschool leerde ik piano spelen, waar later drums en zang bij kwamen. Hoewel de opleiding op het conservatorium zich vooral op jazz concentreerde, geniet ik ook erg van andere muziekstijlen. Tegenwoordig geef ik pianolessen en  doe ik optredens met verschillende bands. Het fijnste van samen muziek maken, vind ik het contact en de verbinding tussen de muzikanten. Wanneer de onderlinge sfeer tussen elkaar goed is, ontstaan er magische momenten.